PROBLEMLÖSAREN POLYIMID
Products
Heta produkter
Om oss
Hem > Om oss

Problemlösaren POLYIMID grundades 2010 November, är en professionell och högteknologisk tillverkare av POLYIMID (PI) och dess produkter med namnet "Gyllene plast".

Problemlösaren POLYIMID polyimid är en typ av högpresterande engineering plast. Det inte bara har utmärkta termiska, mekaniska, dielektrisk, formstabilitet, korrosionsmotstånd och anti strålning prestanda, men också har god bearbetbarhet. Det kan vara formad genom olika metoder så som formsprutning, extrudering, formsprutning och injektion. Rekombinerat med glasfiber (GF), kolfiber (CF), polytetrafluoreten (PTFE), grafit, molybden disulfid etc, kan det förbättra det totala resultatet av de sammansatta polymermaterial, t.ex. mekaniska egenskaper, själv smörjning, slitstyrka. Det har varit allmänt används på många områden som flyg, varvsindustrin, bilindustrin mikro-elektronik, elektrisk krets, kemisk utrustning, finmekaniken etc.

Designade årliga produktionskapaciteten av monomer och polyimid kådan produceras av Problemlösaren POLYIMID med oberoende immateriella rättigheter är 500 ton. Det är det första inhemska tillverkande företaget som inser polyimid industrializationen. Inklusive polyimid termoplast och härdplast polyimid är vår produkt sort komplett. Våra huvudsakliga produkter är för närvarande:

1. termoplastiska polyimid:

· Termoplastiska polyimid partikel
· Termoplastiska polyimid Moulding Powder
· Termoplastiska polyimid vätska
· Termoplastiska polyimid profil
· Termoplastiska polyimid lim

2. thermosetting polyimid:

· Härdplast polyimid pulver
· Härdplast polyimid vätska
· Härdplast polyimid komposit
· Härdplast polyimid profil

3. polyimid Monomer:

· SolverPI-Monomer 6FDA
·
SolverPI-Monomer AHHF
·
SolverPI-Monomer BTDA
·
SolverPI-Monomer HFBAPP
·
SolverPI-Monomer TMAH

4. polyimid skum:

· Polyimid styva skum
· Polyimid flexibla skum

5. polyimid harts:

· SolverPI-harts 6002
· SolverPI-harts 7002
· SolverPI-harts 70SY1
· SolverPI-harts 70SY2
· SolverPI-harts 705R
· SolverPI-harts 7005
· SolverPI-harts 7051

6. polyimid beläggning

· Termoplastiska hög temperatur polyimid beläggning

7. polyimid kompositmaterial

· Polyimid harts sammansatta 15% PTFE
· Polyimid harts sammansatta 15% grafit
· Polyimid harts sammansatta 40% grafit
· Polyimid harts sammansatta 15% grafit och 10% PTFE
· Polyimid harts sammansatta 15% molybden disulfid

8. polyimid Liquid Crystal justering Agent

· SolverPI-lösning 625

Problemlösaren POLYIMID har avancerad produktionsteknik med stark verifierbarheten; QC specialist övervakar hela produktionsprocessen (råvaror, mellanprodukter och så vidare), test, förstklassig kvalitet, stabil prestanda, kostnadseffektiva produkter, konkurrenskraftiga. Den har en komplett, vetenskaplig kvalitetsstyrningssystem och stark FoU och efter försäljning serviceteam, som ger mest kompletta tekniska support till kunder.

Problemlösaren POLYIMID har en stark FoU grupp ledd av efter läkare. Inklusive många masters, läkare och professorer i relaterade fält har den förstklassig FoU center och laboratorium i Kina.

Välkommen för att kontakta Problemlösaren POLYIMID.

 • Företagsprofil
  Problemlösaren POLYIMID grundades 2010 November, är en professionell och högteknologisk tillverkare av POLYIMID (PI) och dess produkter med namnet "Gyllene plast". Problemlösaren POLYIMID är en av tillverkarna av termoplastiska polyimid Thermosetting polyimid, polyimid pulver, polyimid pall, polyimid flytande, polyimid profil, polyimid partikel, polyimid Monomer, polyimid skum , Polyimid harts, polyimid beläggning, polyimid kompositmaterial, polyimid Liquid Crystal justering Agent och så vidare. termoplastiska polyimid fabriken, företag, grossist, köpa, produkter. Problemlösaren POLYIMID polyimid är en typ av högpresterande engineering plast. Det inte bara har utmärkta termiska, mekaniska, dielektrisk, formstabilitet, korrosionsmotstånd och anti strålning prestanda, men också har god bearbetbarhet. Det kan vara formad genom olika metoder så som formsprutning, extrudering, formsprutning och injektion....
 • Product Category
 • Kontakta oss
  Address:Rum 1401, halvön International Mansion, Jiàndé staden, 311600 provinsen Zhejiang, Kina
  Tel: +86-571-64537063
  Fax: +86-571-64537093